Pondelok, 20. máj 2024
Mimoriadne správy

Brankár Tuukka Rask dočasne opustil Boston Bruins, duely odchytá slovenský gólman

 Webnoviny  10. november 2018  254  
Brankár Tuukka Rask dočasne opustil Boston Bruins, duely odchytá slovenský gólman

BOSTON 10. novembra (WebNoviny.sk) - Klub zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins v piatok oznámil, že fínsky brankár Tuukka Rask dočasne opustí mužstvo z osobných dôvodov.

Počas jeho absencie by mal dvakrát po sebe nastúpiť v pozícii jednotky slovenský gólman Jaroslav Halák. Pre oficiálny web "medveďov" to povedal hlavný tréner Bruce Cassidy.

"V sobotu určite začne v bránke Halák a vyzerá to tak, že do hry pôjde aj v nedeľu, ale s istotou vám to potvrdím až po sobotňajšom dueli," prezradil Cassidy, ktorý momentálne pripravuje mužstvo na súboje s Torontom Maple Leafs a Vegas Golden Knights.

Bruins zatiaľ nepoznajú presný dátum návratu Raska, no do kádra by sa mal vrátiť v priebehu niekoľkých dní. "Nemá žiadne zdravotné problémy a myslím si, že je dôležité, aby sme rešpektovali jeho súkromie a dovolili mu vyrovnať sa s osobnými záležitosťami," dodal 53-ročný kouč.

Viac k témam: Boston Bruins, Jaroslav Halák, NHL, Tuukka Rask
Zdroj: Webnoviny.sk - Brankár Tuukka Rask dočasne opustil Boston Bruins, duely odchytá slovenský gólman © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.