Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Brankár Rybár druhou hviezdou zápasu AHL, Studenič prispel gólom

 Webnoviny  10. marec 2019  304  
Brankár Rybár druhou hviezdou zápasu AHL, Studenič prispel gólom

OTTAWA 10. marca (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový brankár Patrik Rybár prispel v pozícii druhej hviezdy k triumfu Grand Rapids nad Milwaukee 4:0 v sobotňajšom stretnutí nižšej zámorskej súťaže AHL.

Dvadsaťpäťročný gólman pri čistom konte kryl 30 striel súpera. Z víťazstva sa tešil aj skúsený brankár Peter Budaj, ktorý zneškodnil 33 streleckých pokusov a Ontario zdolalo Tucson 5:2.

Útočník Marián Studenič strelil svoj 13. gól v ročníku, ale ani to neodvrátilo prehru Binghamtonu s Rochestrom 3:5. Do hry nezasiahol pre zranenie útočník Manitoby Marko Daňo, jeho tím aj tak zvíťazil 3:1.

Na striedačke Hartfordu sa objavil mladý slovenský brankár Adam Húska, ktorý v sobotu podpísal vstupný kontrakt s New Yorkom Rangers. Ďalší dôvod na radosť mu pripravili jeho noví spoluhráči, ktorí sa postarali o triumf na ľade Springfieldu 3:2 po predĺžení.

Viac k témam: AHL, Grand Rapids Griffins, Milwaukee Admirals, Ontario Reign
Zdroj: Webnoviny.sk - Brankár Rybár druhou hviezdou zápasu AHL, Studenič prispel gólom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.