Sobota, 18. máj 2024
Zamračené  14,1 °C
Mimoriadne správy

Brankár Laco možno vynechá celú sezónu, sústredí sa na doliečenie viacerých zranení

 Webnoviny   7. november 2018  252  
Brankár Laco možno vynechá celú sezónu, sústredí sa na doliečenie viacerých zranení

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ 7. novembra (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový brankár Ján Laco možno vynechá celú sezónu 2018/2019. Doteraz posledný duel odchytal ešte začiatkom marca 2018, no v súčasnosti má zdravotné problémy a termín možného návratu na súťažný ľad je otázny.

"Zatiaľ to vôbec neriešim, nechávam to otvorené. Som však už viac-menej naladený tým spôsobom, že túto sezónu celú vypustím a budem to smerovať skôr k ďalšiemu ročníku. Uvidím, ako sa budem cítiť," povedal skúsený 36-ročný gólman v rozhovore pre Hokejportal.

Ján Laco v lete odmietol všetky ponuky, ktoré dostal. Vicemajster sveta z Helsínk 2012 sa aktuálne sústredí na doliečenie viacerých menších zranení. Trénuje však v domácom prostredí.

"Snažím sa chodiť na ľad s mikulášskym áčkom. Aj keď teraz majú veľmi ťažké podmienky, ba až sparťanské, keďže sa musia neustále sťahovať z jedného miesta na druhé. Snažím sa s nimi trénovať čo najviac, takže mám podobný režim," doplnil J. Laco pre hokejportal.net.

Viac k témam: Ján Laco
Zdroj: Webnoviny.sk - Brankár Laco možno vynechá celú sezónu, sústredí sa na doliečenie viacerých zranení © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.