Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Brankár Budaj by mal odohrať na farme „bleskov“ svoj prvý duel po zranení

 Webnoviny   8. marec 2018  315  
Brankár Budaj by mal odohrať na farme „bleskov“ svoj prvý duel po zranení

SYRACUSE 8. marca (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový brankár Peter Budaj by mal odohrať prvý duel po zranení v piatok v tíme Syracuse Crunch proti Hershey Bears v nižšej zámorskej súťaži AHL. Informoval o tom portál SlovakNHL.sk s odvolaním sa na špecializovaného novinára Erika Erlendssona z Lightning Insider.

Budaj sa naposledy predtým predstavil v súťažnom zápase NHL 29. decembra 2017 proti Philadelphii Flyers (3:5) a odvtedy figuroval na listine indisponovaných hráčov tímu Tampa Bay Lightning.

Odporúčame:
Video: Víťazné tímy na strane hostí, Crosby nazbieral už 1100 bodov a Pánik s mínuskou

Po zotavení sa zo zranenia ho vedenie "bleskov" poslalo na kondičný pobyt na farmu. Tridsaťpäťročný skúsený gólman odchytal v tejto sezóne 7 stretnutí s úspešnosťou zákrokov 87,80 %.

Viac k témam: AHL, hokej, NHL, Peter Budaj
Zdroj: Webnoviny.sk - Brankár Budaj by mal odohrať na farme „bleskov“ svoj prvý duel po zranení © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.