Piatok, 17. máj 2024
Zamračené  12,1 °C
Mimoriadne správy

Bradymu po zisku Super Bowlu ukradli víťazný dres

 Webnoviny   6. február 2017  347  
Bradymu po zisku Super Bowlu ukradli víťazný dres

Tom Brady je jediným quarterbackom v histórii Super Bowlu s piatimi titulmi šampióna NFL.

HOUSTON 6. februára (WebNoviny.sk) - Najužitočnejšiemu hráčovi nedeľňajšieho Super Bowlu v americkom futbale Tomovi Bradymu pokazilo radosť z víťazstva jeho New England Patriots záhadné zmiznutie dresu.

Odporúčame:

Video: Patriots otočili zápas, Brady vyhral piaty Super Bowl

Obrazom: Patriots získali Super Bowl, Brady s rekordmi


Rozohrávač bostonského tímu je predvedčený, že si svoju dvanástku odložil v šatni houstonského NRG Stadium. Preto si myslí, že ho niekto ukradol, povedal to aj majiteľovi klubu Robertovi Kraftovi. "Raz sa určite objaví na eBay," povzdychol si Brady cestou do autobusu namiesto odpovede na otázku novinára, či sa mu podarilo dres zachrániť.

Brady je po nedeľňajšom triumfe nad Atlantou 34:28 po predĺžení jediným quarterbackom v histórii Super Bowlu s piatimi titulmi šampióna NFL, spomedzi všetkých ostatných hráčov má na konte rovnaký počet iba Charles Haley. Ocenenie MVP finále získal už štvrtý raz.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.