Štvrtok, 2. máj 2024
Prevažne slnečno  16,5 °C
Mimoriadne správy

Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková sa stala matkou

 Webnoviny  20. december 2016  458  
Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková sa stala matkou

Niekdajšia jednotka svetového rebríčka priviedla na svet syna.

BRATISLAVA 20. decembra (Webnoviny.sk) - Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková sa stala matkou. V noci z pondelka na utorok o tom informovala prostredníctvom svojich verifikovaných účtov na twitteri a instagrame.

"Dnes som zviedla svoj najväčší boj a dosiahla najkrajšie víťazstvo. Náš syn sa narodil zdravý a šťastný. Cítim sa vďačná a požehnaná. Ďakujem," uviedla 27-ročná niekdajšia líderka singlového renkingu WTA Azarenková, ktorej partnerom je William McKeague.

Azarenková v marci a apríli dosiahla cenné double na amerických "hardových" podujatiach v kalifornskom Indian Wells a Miami na Floride, odmlčala sa po májovom nezdare proti Talianke Karin Knappovej v 1. kole parížskeho antukového grandslamového Roland Garros. Víťazka vrcholných melbournských Australian Open 2012 a 2013 oznámila radostnú novinku 15. júla a hneď predznamenala, že sa hodlá vrátiť na kurty. Momentálne figuruje na 13. pozícii v hodnotení.

Rodáčka z Minska v súvislosti so svojím návratom už skôr vyhlásila: "Nestanovujem si žiadny časový plán. Rada by som bola nazad čo najrýchlejšie, ale zároveň platí, že si doprajem dostatok času na pozviechanie a prípravu. Nehodlám sa unáhliť. Som si však istá, že budem v stave znova hrať dosť skoro."





Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.