Piatok, 29. marec 2024
Mimoriadne správy

Biatlonistky Fialkové nemôžu reprezentovať Slovensko, dostali zákaz od discliplinárky

 Webnoviny  16. november 2018  254  
Biatlonistky Fialkové nemôžu reprezentovať Slovensko, dostali zákaz od discliplinárky

BANSKÁ BYSTRICA 16. novembra (WebNoviny.sk) - Disciplinárna komisia Slovenského zväzu biatlonu (DK SZB) na piatkovom zasadnutí v Banskej Bystrici jednohlasne rozhodla o tom, že sestry Paulína a Ivona Fialkové dostali zákaz štartu na súťažiach spojených s reprezentáciou Slovenskej republiky.

Rodáčky z Brezna nepodpísali zmluvu o zabezpečení štátnej športovej reprezentácie a týmto činom porušili disciplinárny poriadok SZB. Informáciu priniesla oficiálna facebooková stránka Paulíny Fialkovej, ktorá zverejnila zápisnicu zo zasadnutia DK SZB.

"Slovenský zväz biatlonu, žiaľ, naplnil svoje hrozby a zakázal nám reprezentovať svoju vlasť. Keďže už nie sme viazané žiadnymi zväzovými pravidlami, budúci týždeň sa vyjadríme ku všetkým sporným bodom spolupráce s našim materským zväzom od ZOH v Pjongčangu 2018," píše sa na spomenutej facebookovej stránke. Sestry Fialkové sa môžu proti rozhodnutiu DK odvolať v zmysle platných stanov SZB.



Viac k témam: Disciplinárna komisia Slovenského zväzu biatlonu (DK SZB), Ivona Fialková, Paulína Fialková
Zdroj: Webnoviny.sk - Biatlonistky Fialkové nemôžu reprezentovať Slovensko, dostali zákaz od discliplinárky © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.