Nedeľa, 28. apríl 2024
Prevažne slnečno  17,4 °C
Mimoriadne správy

Basketbalista Irving nie je zaočkovaný proti koronavírusu, bude sa však môcť zapojiť do tréningu

 Webnoviny   9. október 2021  150  
Basketbalista Irving nie je zaočkovaný proti koronavírusu, bude sa však môcť zapojiť do tréningu

9.10.2021 (Webnoviny.sk) - Napriek tomu, že basketbalista Kyrie Irving stále nie je zaočkovaný proti ochoreniu COVID-19, bude sa môcť zapojiť do tréningu s tímom zámorskej NBA Brooklyn Nets.

Newyorská radnica podmieňuje účasť na všetkých zhromaždeniach v uzavretých priestoroch povinnou vakcináciou, no tréningové centrum Nets pod toto nariadenie nespadá, pretože je považované za súkromné zariadenie. Netýka sa to však domácich zápasov Brooklynu. V nich podľa platného nariadenia Irving nebude môcť nastúpiť dovtedy, kým sa nenechá zaočkovať.

Viac o téme: Koronavírus


Irving netrénoval so spoluhráčmi od momentu, ako sa mužstvo vrátilo z prípravného kempu v San Diegu. Zatiaľ nie je jasné, či by sa mohol predstaviť v pondelňajšom prípravnom zápase vo Philadelphii.

Nets začnú nový ročník NBA 19. októbra v Milwaukee a ich prvé domáce stretnutie v Barclays Center sa uskutoční 24. októbra, keď nastúpia proti Charlotte.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, NBA, Očkovanie proti koronavírusu
Zdroj: Webnoviny.sk - Basketbalista Irving nie je zaočkovaný proti koronavírusu, bude sa však môcť zapojiť do tréningu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.