Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Bakoš mieri z Komety do švédskej SHL, bude hrať v jednom tíme s Ďalogom

 Webnoviny   6. jún 2018  328  
Bakoš mieri z Komety do švédskej SHL, bude hrať v jednom tíme s Ďalogom

MORA 6. júna (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš by mal vo Švédsku hrať po boku reprezentačného kolegu Mareka Ďalogu. Podľa denníka Aftonbladet sa dohodol na spolupráci s klubom Mora IK. Švédsky tím referoval o príchode skúseného obrancu Ďalogu v utorok.

Odporúčame:
Aktualizované: Obranca Marek Ďaloga bude v budúcej sezóne premiérovo pôsobiť v drese švédskeho klubu

Dvadsaťosemročný Martin Bakoš len nedávno prestúpil z Liberca do konkurenčnej Komety Brno. "Jeho nástup do Komety sa odkladá pravdepodobne na ďalšiu sezónu. Po vzájomnej dohode sa rozhodol využiť zaujímavú ponuku zo Švédska," povedal majiteľ a hlavný tréner Komety Brno Libor Zábranský.

Martin Bakoš bol v uplynulom ročníku českej extraligy najproduktívnejším hráčom Liberca. V základnej časti odohral 52 duelov so ziskom 40 bodov (14 gólov a 26 asistencií), v desiatich súbojoch play-off mal bilanciu 2+3. Spišskonovoveský rodák má skúsenosti s pôsobením v KHL a vyskúšal si aj pôsobenie najvyšších súťažiach v Česku a na Slovensku.

Viac k témam: HC Kometa Brno, hokej, Marek Ďaloga, Martin Bakoš, Mora IK, SHL Svenska hockeyligan
Zdroj: Webnoviny.sk - Bakoš mieri z Komety do švédskej SHL, bude hrať v jednom tíme s Ďalogom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.