Sobota, 4. máj 2024
Jasno  12 °C
Mimoriadne správy

Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky

 Webnoviny   5. marec 2018  245  
Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky

BRATISLAVA 5. marca (WebNoviny.sk) - Ešte v decembri počas vyhlásenia ankety Športovec roka 2017 organizátori udelili špeciálnu cenu biatlonistke Anastasii Kuzminovej, ktorá dosiahla mimoriadne výsledky v prebiehajúcej sezóne Svetového pohára až po uzávierke ankety Športovec roka 2017 (bola 5. decembra).

Cenu si úspešná olympionička nemohla vtedy prevziať osobne, stalo sa tak až v pondelok 5. marca počas jej prítomnosti v Bratislave. Cenu jej odovzdal predseda Klubu športových redaktorov Tomáš Grosmann.

Odporúčame:
Foto: Trojnásobnú medailistku Kuzminovú privítali v Banskej Bystrici a prekvapili darčekmi

"Naša šampiónka nás prekvapila výsledkami po uzávierke našej ankety. Na jednej strane sme boli smutní z toho, že sme to nestihli, na druhej strane sme sa tešili spolu s ňou z úspechov. Nestalo sa to prvýkrát v histórii. Udelili sme jej mimoriadnu cenu v rámci našej ankety. Teraz prišla vhodná príležitosť na to, aby sme sa vrátili k 22. decembru a zablahoželali jej za dosiahnuté výsledky," povedal Tomáš Grossman.

Viac k témam: Anastasia Kuzminová, biatlon, Športovec roka
Zdroj: Webnoviny.sk - Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.