Piatok, 17. máj 2024
Zamračené  10 °C
Mimoriadne správy

Anastasia Kuzminová sa vracia do kolotoča Svetového pohára

 Webnoviny   9. január 2017  308  
Anastasia Kuzminová sa vracia do kolotoča Svetového pohára

V Ruhpoldingu sa okrem Kuzminovej predstavia aj sestry Fialkové a Jana Gereková. Štartovať budú aj Matej Kazár, Martin Otčenáš, Tomáš Hasilla a Michal Šima.

BRATISLAVA 9. januára (WebNoviny.sk) - V nemeckom Ruhpoldingu sa 11. - 15. januára vrátia do kolotoča biatlonového Svetového pohára Anastasia Kuzminová aj sestry Paulína a Ivona Fialkové. Správu o zložení slovenskej výpravy na 5. kolo SP priniesol web Biatlon Info. V tíme žien je aj Jana Gereková, z mužov sa predstavia Matej Kazár, Martin Otčenáš, Tomáš Hasilla a Michal Šima.

Dvojnásobná olympijská víťazka Kuzminová pre chorobu nenastúpila 16. decembra na šprint v českom Novom Meste na Morave ešte v rámci tretej zastávky SP a kompletne vynechala i minulotýždňové 4. podujatie v nemeckom Oberhofe, na ktorom absentovali aj Fialkové.

Kuzminová v súlade s plánmi neštartovala ani na ouvertúre vo švédskom Östersunde, v rámci 2. kola v slovinskej Pokljuke bolo jej najlepším výsledkom 6. miesto z rýchlostných pretekov.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.