Sobota, 27. apríl 2024
Mimoriadne správy

Alexander Ovečkin vynechá Zápas hviezd NHL, mal byť kapitánom Metropolitnej divízie

 Webnoviny   3. január 2019  280  
Alexander Ovečkin vynechá Zápas hviezd NHL, mal byť kapitánom Metropolitnej divízie

WASHINGTON 3. januára (WebNoviny.sk) - Ruský hokejový útočník Alexander Ovečkin sa nezúčastní na blížiacom sa All-Star víkende v zámorskej NHL.

V tejto sezóne má na konte 45 bodov


Kapitán Washingtonu Capitals preferuje podľa vlastných slov oddych a načerpanie síl pred náročnou druhou polovicou základnej časti sezóny 2018/2019.

"Moje telo si potrebuje oddýchnuť," uviedol Ovečkin po stredajšom tréningu. Tridsaťtriročný krídelník odohral v aktuálnej sezóne doposiaľ všetkých 38 stretnutí so ziskom 45 bodov (29+16).

Mal byť kapitánom Metropolitnej divízie


"Ovieho" zvolili fanúšikovia svojím hlasovaním za kapitána Metropolitnej divízie v Zápase hviezd. Zatiaľ nie je jasné, kto ho nahradí.

Aktuálny líder súťaže v počte strelených gólov zároveň dostane automatický dištanc na jeden zápas pre vynechanie podujatia, ktoré sa uskutoční 26. a 27. januára 2019 v kalifornskom San José.

Viac k témam: Alexander Ovečkin, NHL, Washington Capitals, Zápas hviezd NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Alexander Ovečkin vynechá Zápas hviezd NHL, mal byť kapitánom Metropolitnej divízie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.