Piatok, 22. november 2024
Mimoriadne správy

Hurom H100 Easy

 Webnoviny   2. august 2018  447  
Hurom H100 Easy

BRATISLAVA 2. augusta 2018 (WBN/PR) - Revolúcia v odšťavovaní – bez náročného čistenia sitka.

Odšťavovače z dielne Huromu sú známe a oceňované predovšetkým pre svoju nápaditú funkčnú originalitu a elegantný dizajn. Dizajnéri a technickí inžinieri pracujúci na poslednom modeli dokázali zostrojiť prístroj bez sitka, ktorý dokáže vyrábať nielen prvotriedne šťavy s maximálnym obsahom živín, ale i smoothies a zmrzliny. Odšťavovač Hurom-H100 má navyše taký tichý chod, že ho možno používať aj kým ostatní obyvatelia domácnosti ešte spia.

Chcete funkčnú eleganciu, tichú prevádzku a minimálnu údržbu? Potom sa pridajte k Andrejovi Maťkovi, zakladateľovi portálu Vitarian a propagátorovi zdravého životného štýlu a začnite odšťavovať najjednoduchšie, ako to ide:

"Milovníci čerstvých štiav vedia, že čistenie odšťavovača je zdĺhavý proces, najmä vyčistenie sitka. Sú s tým však viac-menej zmierení. Bežný konzument štiav si ale radšej kúpi v supermarkete hotový pasterizovaný produkt vyrobený z koncentrátu šťavy, ktorý má samozrejme s čerstvou šťavou spoločný iba názov.
Tu prichádza na scénu Hurom. Namáhavé čistenie sitka kefkou v jeho prípade odpadá úplne. Stačí sitko opláchnuť a je to! Nový princíp sitka Hurom je najväčšou inováciou vo svete odšťavovania za posledné desaťročia. Hurom je dokonca aj ozdobou každej kuchyne a jeho plusom je aj malý a skladný rozmer."



 

Hurom H100 Easy


Tichý, elegantný, skladný a revolučne jednoduchý. Nový Hurom bez sitka vyčistíte mihnutím oka a šťavu v maximálnej kvalite si tak budete môcť užívať každý deň.
Viac info na: https://shop.vitarian.sk/hurom-h100-easy-786

Viac k témam: Hurom, Hurom H100 Easy, odšťavovač, odšťavovanie
Zdroj: Webnoviny.sk - Hurom H100 Easy © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.