Pondelok, 2. september 2024
Mimoriadne správy

Získajte si rešpekt a obdiv. Naučte sa, ako sa stať príťažlivým pre ľudí

 Milan Buno  24. august 2024  168  
Získajte si rešpekt a obdiv. Naučte sa, ako sa stať príťažlivým pre ľudí

Chceli by ste sa v spoločnosti cítiť príjemne a sebavedomo?
Radi by ste sa naučili, ako šéfa či zamestnancov presvedčiť, aby s nadšením nasledovali vaše kroky?
Túžite prehĺbiť svoj vzťah s partnerom či priateľmi?


Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali áno, táto kniha je určená práve pre vás. Marc Reklau a jeho kniha Ako sa stať príťažlivým pre ľudí.


Náš úspech a šťastie v pracovnom i osobnom živote do veľkej miery závisia od toho, ako vychádzame s inými ľuďmi a ako na nich pôsobíme. Práve tento faktor často rozhoduje o tom, či uspejeme na pracovnom pohovore, získame povýšenie, udržíme si zákazníka alebo nadviažeme nové priateľstvá.


Marc Reklau vám ukáže, že môžete byť obľúbený a zostať autentický a že široké pole blahodarnej pôsobnosti vašej obľúbenosti sa ani zďaleka nekončí vaším dobrým pocitom. Autor medzinárodných bestsellerov v knihe zrozumiteľným jazykom pomenúva 62 jednoduchých stratégií, ktoré povedú k veľkým pozitívnym zmenám vo vašom živote i v živote ľudí okolo vás.


Dozviete sa napríklad:
• Ako dosiahnuť, aby váš mali ľudia okamžite radi?
• Ako si vytvoriť atraktívnu osobnosť?
• Prečo je dôležité prestať klebetiť?
• Ako rýchlo presvedčiť ľudí?
• Ako konštruktívne kritizovať druhých?
• Ako si priznať svoje chyby?
• Ako sa vyhýbať hádkam?
• Trik, ako hladko riešiť sťažnosti.
• Ako používať pozitívny rozhovor na vylepšenie dojmu?


Najúspešnejší sú zvyčajne tí, ktorí najlepšie vychádzajú s ľuďmi. Samozrejme, vždy existujú výnimky z pravidla. Veda nám hovorí, že primárnym indikátorom úspechu a trvalého šťastia sú naše sociálne vzťahy. Osoby so silnou sociálnou sieťou dokonca žijú dlhšie!
Najúspešnejší často nie sú tí najinteligentnejší či najzručnejší a najšťastnejší väčšinou nie sú múdrejší ako my, ale sú to tí, ktorí majú najväčšie interpersonálne zručnosti.


Ak však budete pracovať na svojich zručnostiach v oblasti práce s ľuďmi, uvidíte, že ostatní budú akýmsi zázrakom s vami ochotnejšie spolupracovať, budú si vás viac vážiť a konečne vám dajú uznanie a prijatie, po ktorom ste vždy túžili. A najlepšie je, že sa to všetko stane prirodzene.


Kniha Ako sa stať príťažlivým pre ľudí - to je 62 jednoduchých stratégií na budovanie silných vzťahov a pozitívne ovplyvňovanie života každého, s kým sa dostanete do kontaktu.