Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Speváčka Conchita Wurst je HIV pozitívna, bývalý priateľ sa jej vyhrážal zverejnením informácie

 Webnoviny  16. apríl 2018  423  
Speváčka Conchita Wurst je HIV pozitívna, bývalý priateľ sa jej vyhrážal zverejnením informácie

BERLÍN 16. apríla (WebNoviny.sk) - Rakúska speváčka Conchita Wurst je HIV pozitívna. Dvadsaťdeväťročná drag queen, vlastným menom Thomas Neuwirth, to prezradila prostredníctvom služby Instagram.

Ako uviedla, jej bývalý priateľ sa vyhrážal zverejnením informácie a tak sa rozhodla, že ho predbehne. Víťazka Eurovision Song Contest z roku 2014 dodala, že už niekoľko rokov podstupuje liečbu a cíti sa zdravá a silná.

Odporúčame:
Beyoncé sa na Coachelle predstavila aj spolu s Destiny’s Child

"Dúfam, že takto posilním iných a urobím krok proti stigmatizácii ľudí, ktorí sa infikovali HIV buď vlastným správaním alebo aj nie vlastným pochybením," napísala interpretka, ktorá má na konte debutový album Conchita (2015) a hity ako Rise Like a Phoenix, Heroes a You Are Unstoppable.

Viac k témam: Conchita Wurst, HIV, hudba, Rakúsko
Zdroj: Webnoviny.sk - Speváčka Conchita Wurst je HIV pozitívna, bývalý priateľ sa jej vyhrážal zverejnením informácie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.