Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Solange sa hnevá na časopis, ktorý jej vyretušoval časť vlasov

 Webnoviny  21. október 2017  118  
Solange sa hnevá na časopis, ktorý jej vyretušoval časť vlasov

LONDÝN 21. októbra (WebNoviny.sk) - Evening Standard Magazine, príloha britského denníku London Daily Standard, sa v sobotu ospravedlnil speváčke Solange, ktorú rozhnevalo, že pri grafickej úprave jej z fotografie na obálke magazínu odstránili časť vlasov.

Solange má na pôvodnej fotografii netradičnú vlasovú kreáciu v podobe obrovského tenkého kruhu nad hlavou, časopis však tento výtvor vyretušoval a na titulnú stranu umiestnil len speváčkinu hlavu bez kruhu tvoreného vlasmi nad ňou.

Odporúčame:
Video: Iné Kafe zverejnili skladbu Sínus dopadu

Solange postup magazínu natoľko rozhneval, že zverejnila na sociálnych sieťach viacero príspevkov, v ktorých sa na správanie časopisu sťažuje, a vysvetľuje, ako je jej účes pre ňu samotnú dôležitý.

Podľa jej presvedčenia sú vlasy "neuveriteľne duchovné a čo sa týka energie, zahŕňajú a vyjadrujú to, čím sme". V jednom z príspevkov na fotografiu z titulnej strany magazínu aj sama dokreslila, kde sa vlasy pôvodne nachádzali.

Evening Standard Magazine v reakcii na speváčkinu kritiku Solange odpovedal, že sa jej "bezvýhradne ospravedlňuje". Nápad vyretušovať speváčkine vlasy vznikol podľa magazínu čisto z grafických dôvodov.



Viac k témam: Evening Standard Magazine, Solange
Zdroj: Webnoviny.sk - Solange sa hnevá na časopis, ktorý jej vyretušoval časť vlasov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.