Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Skvelé vedomostné hry Poznáš Slovensko a Tatry?

 Milan Buno   6. december 2022  297  
Skvelé vedomostné hry Poznáš Slovensko a Tatry?


Aj vy sa radi zabávate pri spoločenských hrách? Či už s rodinou, priateľmi alebo hoc aj so susedom? :) Skúste, otestujte sa a predovšetkým prehĺbte si znalosti vo vedomostno-zábavných hrách Poznáš Slovensko?Poznáš Tatry?
Tieto vedomostno-zábavné hry sú určené pre všetky zvedavé deti a dospelých, ktorí majú radi Tatry a radi objavujú ich známe aj menej známe zákutia.


Ako poznáš Slovensko?


Poďte sa poprechádzať po Slovensku, jeho vrchoch, dolinách, mestách a dedinách a spoznajte jeho známe aj menej známe miesta.
Hra Poznáš Slovensko? je skvelý tip pre rodiny, priateľov, známych, ako plnohodnotne stráviť spoločný čas. Zabavíte sa (nielen počas dlhých zimných večerov :o) ), niečo nové sa dozviete a otestujete svoje znalosti.


Ako poznáš Tatry?


Vyberte sa na turistiku do Tatier a poprechádzajte sa po ich dolinách, osadách a podhoriach. Prejdite hracím plánom a odpovedzte na otázky, ktoré sa viažu k najzaujímavejším tatranským prírodným a kultúrnym zaujímavostiam.


V hre Poznáš Tatry? nájdete otázky ako:
„Môže turista na Gerlachovský štít vystúpiť sám bez horského sprievodcu?“
„Koľko pohorí v Európe na sever a východ od Álp je vyšších ako Tatry?“
„Ako sa volá najznámejší a najmohutnejší vodopád v Západných Tatrách?“


Čo obsahujú hry?


V hrách nájdete dva hracie plány.
Jeden pre malých (deti vo veku 6 až 12 rokov) a druhý pre veľkých (pre staršie deti a dospelých). Otázky sú rozdelené do kategórií – príroda, turistika, osobnosti, história, kultúra a umenie a fotohádanky.
Nové vydania hier sú doplnené aj o vyše 100 otázok z Rekordov Slovenska a Tatier.


K obľúbenosti týchto hier patrí aj veľmi atraktívne grafické spracovanie. Vrelo odporúčame.