Streda, 8. máj 2024
Mimoriadne správy

Na Colours of Ostrava príde aj Afro Celt Sound System

 Webnoviny   4. január 2017  535  
Na Colours of Ostrava príde aj Afro Celt Sound System

Do programu festivalu nedávno pribudli aj Speed Caravan a Faada Freddy.


BRATISLAVA 4. januára (WebNoviny.sk) - Na český festival Colours of Ostrava príde aj skupina Afro Celt Sound System. Formácia, ktorá spája prvky africkej a keltskej hudby, zavíta na podujatie v 14-člennej zostave. Kapela, ktorej albumy Volume 1: Sound Magic (1996), Volume 2: Release (1999), Volume 3: Further in Time (2001), Seed (2003) či Volume 5: Anatomic (2005), uviedlo na trh vydavateľstvo Real World Records Petra Gabriela, predstaví na podujatí najnovší počin The Source (2016).

Do line-upu festivalu, ktorý sa bude konať od 19. do 22. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave, nedávno pribudli aj skupina Speed Caravan a spevák Faada Freddy.

Účasť na Colours of Ostrava predtým potvrdili aj Imagine Dragons, Norah Jones, Alt-J, Birdy, Laura Mvula, Benjamin Clementine, Moderat, Pierce Brothers a Nouvelle Vague.

Informácie pochádzajú z webstránky www.colours.cz a archívu agentúry SITA.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.

Nasledujúci článok

VEĽKOLEPÝ