Streda, 8. máj 2024
Malá oblačnosť  11,8 °C
Mimoriadne správy

Lukáš Adamec pokrstí album, na ktorom je hit Horúca láska

 Webnoviny  25. október 2017  131  
Lukáš Adamec pokrstí album, na ktorom je hit Horúca láska

BRATISLAVA 25. októbra (WebNoviny.sk) - Na svoje prvé samostatné turné už o pár dní vyráža Lukáš Adamec a jeho band. Počas troch týždňov navštívi Košice, Svidník, Zvolen. Nové Mesto nad Váhom, Nitru, Banskú Bystricu, Prešov, Bratislavu, Martin a Trenčín.

Známe covery


Šnúru desiatich koncertov odštartuje Lukáš ako hrdý košický lokálpatriot vo svojom rodnom meste v piatok 27. októbra v Kasárňach/Kulturparku. „Okrem všetkých 11 pesničiek z môjho prvého albumu odznejú na koncertoch aj známe covery, ktoré výborne fungujú na ľudí. Tí sa pri nich výborne bavia a my chceme priniesť svojim fanúšikom zábavu,“ hovorí Lukáš.



Na pódiach sa stretne zostava muzikantov, aká ešte s Lukášom nehrala. „Okrem Tomiho Okresa a Jožka Dvořáka, s ktorými hrávam už dlho k nám pribudne hráč na klávesy Matej 'Lazy' Lazár a na basu Martin 'Miťo' Samuely. S ním som už síce hral, ale v tejto zostave a v tomto projekte je Miťo nový. Pozvali sme si aj hostí. Určite si s nami zahrajú niektorí muzikanti, ktorí sa podieľali na mojom albume.“

Krst albumu


Album, ktorý vyšiel ešte v júli a Lukášovi priniesol hit Horúca láska, sa zatiaľ nedočkal svojho slávnostného uvedenia do života, čo muzikanti napravia na turné v najbližších dňoch.

„Krstiť sa bude na dvoch miestach - v Košiciach a v Bratislave. V Košiciach album pokrstí Vlado Krausz, textár ktorý nám napísal texty napríklad k pesničkám Horúca láska a Keď ma raz odsúdia a v Bratislave moderátor Marcel Forgáč,“ vraví spevák.



Keď ma raz odsúdia je druhým klipom pochádzajúcim z Lukášovho albumu. V lokalitách Ružína, Prešov,a Veľkého a Malého Šarisa ho natočil známy prešovský režisér Jaro „Jaris“ Vaľko.

„Bude to určite veľmi pekný klip, pretože Jaris je známy tým, že vie krásne vystihnúť atmosféru a dáva ju do pekných obrázkov. Táto balada si klip od Jarisa rozhodne zaslúži,“ predstavuje Lukáš svoju novinku, ktorá mala premiéru 22. októbra.



Viac k témam: hudba, Lukáš Adamec
Zdroj: Webnoviny.sk - Lukáš Adamec pokrstí album, na ktorom je hit Horúca láska © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.