Pondelok, 6. máj 2024
Mimoriadne správy

Len do konca júla máte šancu na kúpu ABONENTIEK

 Webnoviny  28. júl 2017  176  
Len do konca júla máte šancu na kúpu ABONENTIEK

Máte už tu svoju?

Bratislava, 28.7.2017 ( WBN/PR ) - Na rozhodnutie využiť atraktívnu ponuku a rozhodnúť sa pre jeden z deviatich abonentných balíčkov máte už len do pondelka 31. júla 2017. Desiaty balíček EXCLUSIVE je pre vás k dispozícii až do 15. augusta 2017.

Aj tento rok je záujem o abonentné balíčky SND mimoriadne veľký.
Deväť zaujímavých abonentných balíčkov reprezentujú tento rok umelecké osobnosti SND.
S Mariánom Geišbergom rozbaľte Komediálny balíček s inscenáciami činohry a opery a navyše aj pripravovanými premiérami. Robert Roth pozýva na témy, ktoré nás dnes oslovujú doma i v súčasnej Európe - My a oni. Táňa Pauhofová stvárňuje na javisku SND mnoho zaujímavých hrdiniek a tak balíček Osudové ženy prezentuje práve ona. Novinky činohry uvádza najmladšia členka činoherného súboru Monika Potokárová. Popredné operné sólistky pozývajú na zaujímavé zážitky s hudbou a tancom: Eva Hornyáková je tvárou abonentného balíčka Operných a baletných premiér a Katarína Juhásová-Štúrová tvárou balíčka zahŕňajúceho diela majstra Pucciniho. S operným sólistom Pavlom Remenárom odhalíte Rozprávkové tajomstvá. Čoraz väčší záujem pútajú baletné predstavenia aj vďaka inšpirujúcej kampani Zaži vášeň – to je aj názov jedného z balíčkov s Ilincou Gribinceou a ďalší sólistka Baletu SND Peter Dedinský dáva na výber balíček To, čo mám rád.

Novinka - balíček EXCLUSIVE ponúka možnosť zažiť večery v spoločnosti hviezd operného neba: charizmatický Ivan Magrì hosťuje v opere La traviata (27. 10. 2017), jeden z najlepších tenoristov súčasnosti Roberto Saccà v opere Židovka (3. 12. 2017) a dvojica našich operných pokladov Adriana Kučerová a Pavol Bršlík rozšantí Predanú nevestu (20. 5. 2018).

Aké sú výhody abonentiek?

• úspora oproti bežnej cene vstupeniek až do výšky 20 percent
• garancia vami preferovaného miesta v hľadisku
• individuálny prístup prostredníctvom vybraného pracovníka oddelenia predaja SND
• možnosť zažiť atmosféru všetkých 1. premiér Opery a Baletu SND
• prenosnosť abonentky umožní jej využitie pre členov vašej rodiny alebo známych
• v prípade zmeny predstavenia vám bude ponúknutá adekvátna náhrada
• milá pozornosť vo forme Ročenky SND na sezónu 2017/2018

Abonentky si možno kúpiť v pokladnici novej budovy SND na Pribinovej do 31. júla a balíček Exclisive do 15. augusta 2017. Abonentnú vstupenku si môžete zarezervovať na tel. +421 2 204 72 296, alebo prostredníctvom e-mailu: abonentky@snd.sk



Viac k témam: abonentky, predstavenie, SND, výhody
Zdroj: Webnoviny.sk - Len do konca júla máte šancu na kúpu ABONENTIEK © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.