Utorok, 7. máj 2024
Zamračené  11,7 °C
Mimoriadne správy

Legendárny Rod Stewart chystá ďalší album, bude obsahovať jedenásť nových skladieb

 Webnoviny   8. marec 2018  228  
Legendárny Rod Stewart chystá ďalší album, bude obsahovať jedenásť nových skladieb

BRATISLAVA 8. marca (WebNoviny.sk) - Anglický spevák Rod Stewart vydá album Blood Red Roses. Sedemdesiattriročný interpret prezradil informáciu v rozhovore s Kyleom Meredithom v louisvilleskej rozhlasovej stanici WFPK.

Rodák z Londýna dodal, že štúdiovka bude obsahovať jedenásť nových skladieb. Na trh ju plánuje uviesť na prelome mája a júna alebo až v septembri. Blood Red Roses bude spevákov 30. sólový album, pričom zatiaľ naposledy ponúkol v roku 2015 nahrávku Another Country, s ktorou sa v UK Charte dostal na druhé miesto.


Sir Roderick David "Rod" Stewart *


* počas kariéry pôsobil aj v niekoľkých kapelách. V 60. rokoch minulého storočia sa stal členom už nefungujúcej formácie The Jeff Beck Group, s ktorou vydal albumy Truth (1968) a Beck-Ola (1969). Známy je tiež z kapely Faces a jej nahrávok First Step (1970), Long Player (1971), A Nod Is as Good as a Wink... to a Blind Horse (1971) a Ooh La La (1973). Držiteľa Grammy či BRIT Award uviedli v roku 1994 do Rock'n'rollovej siene slávy ako sólového umelca a v roku 2012 mu vzdali rovnakú česť aj ako členovi spomínaných Faces.

 

Informácie pochádzajú z webstránky consequenceofsound.net a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: hudba, Rod Stewart
Zdroj: Webnoviny.sk - Legendárny Rod Stewart chystá ďalší album, bude obsahovať jedenásť nových skladieb © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.