Štvrtok, 9. máj 2024
Slnečno  15,5 °C
Mimoriadne správy

Herečka Uma Thurman zaželala pekné sviatky všetkým okrem Harveyho Weinsteina

 Webnoviny  24. november 2017  145  
Herečka Uma Thurman zaželala pekné sviatky všetkým okrem Harveyho Weinsteina

BRATISLAVA 24. novembra (WebNoviny.sk) - Herečka Uma Thurman vo štvrtok zaželala pekný Deň vďakyvzdania všetkým okrem Harveyho Weinsteina.

Tohto filmového producenta v posledných týždňoch už desiatky herečiek obvinili zo sexuálneho obťažovania a niektoré aj zo znásilnenia. Thurman ho doteraz neobvinila, hrala však vo viacerých filmoch, ktoré Weinstein produkoval, vrátane snímok Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Kill Bill (2003) či Kill Bill 2 (2004). V piatok naznačila, že aj ona naňho "niečo vie".

Odporúčame:
Producent Weinstein nasadil detektívov na ženy, ktoré ho obvinili zo sexuálneho obťažovania

"Keď budem pripravená, poviem, čo treba. Zostaňte na príjme," napísala Uma Thurman. "Som rada, že to ide pomaličky - guľku si nezaslúžiš," odkázala Weinsteinovi v súvislosti s postupne pribúdajúcimi obvineniami na jeho adresu.

Weinsteina už z rôznych foriem sexuálneho obťažovania obvinili desiatky herečiek vrátane Leny Headey, Cary Delevingne, Angeliny Jolie, Rosanny Arquette či Gwyneth Paltrow. Niekoľko herečiek vrátane herečky Asie Argento, Rose McGowan a Annabelly Sciorry ho obvinilo aj zo znásilnenia.

Americký magazín The New Yorker prišiel pred dvoma týždňami so zisteniami, že Weinstein na ženy, ktoré mal obťažovať, a tiež novinárov, ktorí s nimi boli v kontakte, nasadil detektívov. Informácie pochádzajú z webstránky britskej spoločnosti BBC a z archívu agentúry SITA.



Viac k témam: Harvey Weinstein, herci, Uma Thurman
Zdroj: Webnoviny.sk - Herečka Uma Thurman zaželala pekné sviatky všetkým okrem Harveyho Weinsteina © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.