Sobota, 27. apríl 2024
Slnečno  13 °C
Mimoriadne správy

Excelentnosť, výnimočnosť máte v sebe. Takto ju dokážete prebudiť!

 Milan Buno  15. marec 2024  234  
Excelentnosť, výnimočnosť máte v sebe. Takto ju dokážete prebudiť!

Možno ste už zažili chvíľu, keď ste si uvedomili nepeknú pravdu: Snažíte sa prežiť zo dňa na deň, len mrháte časom a dúfate, že jedného dňa sa prihodí niečo zázračné a všetko sa zmení. Možno máte sen, ktorý je len snom, niečím, čo treba jedného dňa realizovať, no ten deň akosi neprichádza.


Otázkou je - žijete svoj najautentickejší život? Razíte si cestu k svojmu cieľu alebo od neho utekáte? Je toto život, o ktorom chcete, aby rozprávalo vaše budúce ja alebo túžite po niečom viac?
Využívaním lekcií a stratégií, ktoré vám ponúka nová kniha Mentalita excelentnosti, si budete môcť navrhnúť život svojich snov a premeniť ho na realitu.


Vytvorte si lepšiu budúcnosť!


Po viac ako desiatich rokoch moderovania jedného z najúspešnejších podcastov sa autor Lewis Howes rozhodol vytvoriť návod excelentnosti podľa životných skúseností viac ako tisícky najúspešnejších ľudí sveta, ktorí jeho podcast navštívili. Prostredníctvom prelomových objavov odhaľuje, ako môžete prepísať svoju minulosť a vytvoriť si čo najlepšiu budúcnosť.


Pomocou skutočných príbehov, vedecky podložených stratégií od popredných odborníkov a detailných návodov sa naučíte, ako:



  • jasne zadefinovať cieľ, za ktorým sa chcete v živote uberať,

  • identifikovať hlavné príčiny pochybností a prekonávať obavy, ktoré vás brzdia,

  • transformovať svoju myseľ, aby ste zastavili negatívne myšlienky a žili obohacujúci život,

  • nájsť svoju mentálnu silu, aby ste mali pozitívny vplyv na ľudí okolo vás.


„Lewisova kniha prináša odkaz, ktorý potrebujú počuť mnohí z nás. Vo svete plnom vyhorenia, stresu a úzkosti Mentalita excelentnosti pomôže čitateľom zamerať sa na svoj cieľ, odomknúť svoju vnútornú silu a využiť vlastný talent na zlepšenie svojej komunity,“ tvrdí Arianna Huffingtonová, spoluzakladateľka portálu The Huffington Post a riaditeľka spoločnosti Thrive Global.


Tak čo s tým urobíte?


Mentalita excelentnosti vám pomôže odomknúť silu svojej mysle tým, že vám ukáže, ako nájsť vlastnú zmysluplnú misiu, poraziť strach a pochybnosti o sebe a konečne dosiahnuť svoje ciele a sny, ktoré sa vám mohli tak dlho zdať nedosiahnuteľné.
„Príbeh vašej minulosti sa dá prepísať tak, aby vás vymrštil do jasnej budúcnosti a nestal sa príbehom, ktorý sa vám ustavične prehráva v mysli a brzdí vás. Ale ako si napíšete svoj budúci príbeh? Kým chcete byť? Kam sa chcete dostať? Viete to vôbec? A ako môžete prejaviť odvahu, prekonať strach a nedôveru v samých seba a vytvoriť si akčný plán, ktorý vás povedie za vašimi snami s jasnejšou predstavou o tom, kto ste a kým sa chcete stať?“ pýta sa Lewis.


Nech už máte akékoľvek sny alebo ste na ne dokonca zabudli, kladie vám jednoduchú otázku: Boli by ste šťastní alebo sa cítili naplnení, keby váš sen zomrel spolu s vami?
Ak nie, čo s tým urobíte?