Štvrtok, 9. máj 2024
Jasno  11,5 °C
Mimoriadne správy

Beyoncé pre tehotenstvo zrušila vystúpenie na festivale

 Webnoviny  24. február 2017  335  
Beyoncé pre tehotenstvo zrušila vystúpenie na festivale

Tridsaťpäťročná interpretka, ktorá čaká dvojčatá, však uviedla, že na podujatí vystúpi budúci rok.



BRATISLAVA 24. februára (WebNoviny.sk) - Americká speváčka a herečka Beyoncé zrušila svoju účasť na festivale Coachella, ktorý sa uskutoční v apríli v kalifornskom meste Indio.

Spravila tak na radu lekárov, ktorí jej odporučili zvoľniť tempo, keďže momentálne čaká dvojčatá s manželom, rapperom Jay Z. Tridsaťpäťročná interpretka však vyhlásila, že na podujatí vystúpi budúci rok. Organizátori festivalu ohlásili účasť Beyoncé v januári, speváčka však potom 1. februára oznámila, že je tehotná.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a Lemonade (2016).

Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 22 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009). So spomínaným rapperom Jay Z už vychováva päťročnú dcéru Blue Ivy.

Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry SITA.



Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.