Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Železničná spoločnosť Slovensko mení cestovný poriadok, dôvod je ukončenie prác v Žiline

 Webnoviny  11. august 2017  89  
Železničná spoločnosť Slovensko mení cestovný poriadok, dôvod je ukončenie prác v Žiline

BRATISLAVA 11. augusta (WebNoviny.sk) - Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. (ZSSK) z dôvodu ukončenia stavebných prác na úseku Žilina zriaďovacia stanica - Dolný Hričov na hlavnej trati Košice - Žilina - Bratislava mimoriadne zmení cestovný poriadok od pondelka 14. augusta.

Ako štátny osobný vlakový dopravca v piatok informoval, ukončenie jednej etapy stavebných prác zrýchli osem regionálnych rýchlikov premávajúcich na trase Žilina - Bratislava a späť a dvoch posilových piatkových rýchlikov z Bratislavy do Košíc a Humenného.

Odporúčame:
Silná búrka skomplikovala železničnú dopravu na západe Slovenska

"Vlaky budú mať zmenené časy zastavenia, resp. príchodu v staniciach Púchov, Považská Bystrica a Žilina. Zároveň bude obnovená prevádzka dvoch osobných vlakov medzi Žilinou a Púchovom, ktoré boli doteraz nahradené autobusmi," uviedol riaditeľ odboru komunikácie a hovorca ZSSK Tomáš Kováč.

Zmeny sa týkajú regionálnych rýchlikov na trati Žilina - Bratislava a späť, a to 706 Strážov, 709 Polom, 711 Inovec, 713 Strážov, 714 Dubeň, 715 Javorina, 17715 Javorina a 17716 Vršatec, ako aj rýchlikov 15711 Šaršišan z Bratislavy do Humenného a 15713 Chopok z Bratislavy do Košíc.



Viac k témam: cestovný poriadok, ZSSK Železničná spoločnosť Slovensko
Zdroj: Webnoviny.sk - Železničná spoločnosť Slovensko mení cestovný poriadok, dôvod je ukončenie prác v Žiline © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.