Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Zdravotná starostlivosť v NÚSCH je už plne zabezpečená, ústav prijal nových pracovníkov

 Webnoviny  20. december 2017  68  
Zdravotná starostlivosť v NÚSCH je už plne zabezpečená, ústav prijal nových pracovníkov

BRATISLAVA 20. decembra (WebNoviny.sk) - Zdravotná starostlivosť v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH), a.s. je plne zabezpečená. Uviedla to v stredu na tlačovej konferencii primárka Oddelenia zlyhávania a transplantácie srdca (OZaT) Eva Goncalvesová.

Hromadná výpoveď zamestnancov


"Tak ako vedenie ústavu sľúbilo v septembri, to dodržalo. Od tohto mesiaca je ústav schopný zabezpečiť a poskytnúť celé spektrum diagnostických a liečebných výkonov diagnostickej a intervenčnej rádioangiológie," povedala novinárom.

Odporúčame:
V Bratislave vykonali prvý zákrok s umelým srdcom, operáciu podstúpil čakateľ na transplantáciu

V NÚSCH v Bratislave podalo hromadnú výpoveď k 1. novembru tohto roka 11 zdravotníckych pracovníkov. "Samozrejme sme prijali niekoľko nových pracovníkov, ktorí už pracujú," poznamenal generálny riaditeľ NÚSCH Mongi Msolly. Ako pokračoval, v budúcom roku plánuje ústav rozbehnúť nový projekt, a to MR pracovisko.

S počtom sestier nie sú problémy


Podľa šéfa NÚSCH ústav nemá problém ani s počtom sestier. Predchádzajúceho primára oddelenia diagnostickej a intervenčnej rádiológie Ivana Vuleva nahradil doktor Petr Vařejka.

Odporúčame:
NÚSCH obstaráva špeciálny zdravotnícky materiál za viac ako päť miliónov eur

Národný ústav srdcových a cievnych chorôb so sídlom v Bratislave poskytuje zdravotnícke služby v oblasti diagnostiky, liečby a prevencie ochorení srdca a ciev. Má štatút zdravotníckeho zariadenia s celoslovenskou pôsobnosťou. Od 1. januára 2009 je jeho súčasťou aj Detské kardiocentrum.

Viac k témam: hromadná výpoveď, NÚSCH Národný ústav srdcových a cievnych chorôb
Zdroj: Webnoviny.sk - Zdravotná starostlivosť v NÚSCH je už plne zabezpečená, ústav prijal nových pracovníkov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.