Utorok, 7. máj 2024
Mimoriadne správy

Potrebujete v práci priestor na oddych? Coworking vám poskytne potrebný prepych

 Seocentrum  17. jún 2020  231  
Potrebujete v práci priestor na oddych? Coworking vám poskytne potrebný prepych

Rozhodli ste sa pre prácu z domu, alebo si to typ vašej profesie vyžaduje? V tom prípade ste sa už určite stretli s problémom, sa v takomto prostredí naplno na prácu sústrediť. Ako teda vyriešiť situáciu, ak nemáte ideálne podmienky na prácu a prenájom klasickej kancelárie je drahý?


Vyskúšajte prenájom zasadačky, v ktorej budete tráviť svoj čas tak, ako sa vám to hodí. 


Spôsob, ako si znížiť za prenájom kancelárie náklady, ak sa vám pracovať z domu už nedarí


Coworking je nový typ kancelárie, kde je každému jednému zákazníkovi alebo zamestnancovi na objednávku alebo požiadanie pridelené samostatné pracovisko v spoločných kancelárskych priestoroch. Takéto priestory si môžete prenajať na krátke obdobie niekoľkých hodín, dní alebo mesiacov. Dôležité je, že vám takáto spolupráca prináša niekoľko ďalších benefitov.



  • neriešite žiadne nepríjemnosti pri práci z domu;

  • neplatíte vysoké náklady.


Takéto priestory sú vhodné nielen pre vyťažených freelancerov, ale aj začínajúcich podnikateľov, pretože ich prenájom je omnoho lacnejší a priestor na prácu sviežejší. Chýbať vám tu nebude ani chill out zóna, v ktorej naberiete stratenú energiu rýchlo a znova. 


Prečo sa coworking oplatí?


V coworkingovom centre v Bratislave si môžete prenajať pracovnú plochu a priestor s počítačom a prístupom na neobmedzený internet. Nie sú tu ani žiadni šéfovia, ktorí by vás za oneskorený príchod pokutovali.  


Ste sami sebe pánom a nikto vás v ničom neobmedzuje. Naopak vám pri práci pomôže rada skúseného odborníka, za ktorú si nikto nič neúčtuje. 


Podnikanie je dnes predsa riadené úplne inak, ako tomu bolo v minulosti. Za čo môže v prvom rade internet, slobodný obchod a samozrejme aj vaše dlhoročné skúsenosti. 


Nikto a nič vás pri práci nerozptyľuje, vďaka čomu sa na vykonávanie konkrétnych úloh človeku lepšie sústreďuje. Najlepšia je ale realita, preto si vyskúšajte prenajať coworkingové priestory aj vy a uvidíte, že výsledným efektom bude tá najvyššia kvalita.


Zdroj obrázka:Photographee.eu/shutterstock.com