Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Nové cenové návrhy pri elektrine majú personálnu obeť

 Webnoviny   5. február 2017  352  
Nové cenové návrhy pri elektrine majú personálnu obeť

Roman Šipoš sa nateraz vzdal funkcie člena predstavenstva Východoslovenskej energetiky.

BRATISLAVA 5. februára (WebNoviny.sk) – Nové cenové návrhy pri elektrine majú už jednu personálnu obeť v energetickej spoločnosti. Postu člena predstavenstva v spoločnosti Východoslovenská energetika Holding, ktorá je jediným akcionárom Východoslovenskej distribučnej, sa vzdal štátny nominant Roman Šipoš.

Odporúčame:

Holjenčík sa vzdal funkcie, oznámil to premiérovi Ficovi

Matovič nazval Fica cigánom, ľuďom stúpli faktúry aj o 700 %

Danko naznačil koaličnú krízu, ak sa nedohodnú na energetike


"Na zasadnutí predstavenstva Východoslovenskej energetiky Holding som zobral na vedomie cenový návrh Východoslovenskej distribučnej a následne ho odporučil schváliť na valnom zhromaždení. Vzhľadom na uvedené skutočnosti sa do vyšetrenia možného pochybenia vzdávam člena predstavenstva," uviedol Šipoš v liste adresovanému ministrovi hospodárstva Petrovi Žigovi.

Šipoš je presvedčený, že vykonával svoju funkciu člena predstavenstva s veľkým rešpektom a ostražitosťou. "Som presvedčený, že som vedome nepochybil," konštatoval Šipoš.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.