Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

3 dôvody, ktoré vás presvedčia, aby ste si vybrali virtuálnu kanceláriu

 Seocentrum  21. jún 2018  419  
3 dôvody, ktoré vás presvedčia, aby ste si vybrali virtuálnu kanceláriu

Každý podnikateľ bez jednej výnimky sa snaží nejakým spôsobom šetriť. Buď šetrí na vybavení kancelárskych priestorov, alebo namiesto prijímania nových zamestnancov prideľuje prácu stálym zamestnancom. Pritom spôsob, ako šetriť, by sa našiel. Každý podnikateľský subjekt môže ušetriť na drahých kancelárskych priestoroch tým, že si namiesto kancelárie zaplatí za virtuálnu kanceláriu, resp. virtuálne sídlo. Prečo by si mali podnikatelia vybrať virtuálne sídlo (virtuálnu kanceláriu)?


1. Nachádza sa v Bratislave


Virtuálne kancelárie nájdete výhradne len na najprestížnejších bratislavských adresách. Pre začínajúcich podnikateľov sú vhodné najmä preto, lebo im pomôžu získať prestíž, ktorú ako začínajúci podnikatelia ešte nemajú.
Na tejto adrese môže byť registrovaná vaša firma, ale čo je výhoda, nemusíte sa na nej fyzicky nachádzať.

Vyberajte si virtuálnu kanceláriu v Bratislave a uvidíte, že behom pár dní vám začnú rásť objednávky. Veď ktorý záujemca by neuprednostnil firmu sídliacu v hlavnom meste pred firmou z malého mestečka, či dediny?

2. Je lacnejšia ako klasické kancelárske priestory


V porovnaní s kancelárskymi priestormi je niekoľkonásobne lacnejšia, čo opäť ocenia začínajúci podnikatelia. Virtuálne sídlo firmy stojí len pár desiatok eur mesačne, zato kancelárske priestory by vás stáli minimálne pár stoviek eur mesačne. Ak navyše tieto kancelárske priestory ani moc nevyužívate (máte málo zamestnancov, väčšinou robíte z domu), lacné virtuálne sídlo firmy určite oceníte.

3. Získate k nej služby naviac


Ak sa rozhodnete pre virtuálne sídlo v Bratislave, okrem lukratívnej adresy firmy získate služby naviac – zariadené zasadacie priestory na stretnutie s klientmi a spravovanie/ preposielanie prichádzajúcej pošty.

Ak chce podnikateľ ušetriť a získať prestíž, potrebuje k tomu virtuálne sídlo sídliace v hlavnom meste.