Utorok, 19. marec 2024
Mimoriadne správy

Indická polícia našla najväčšie množstvo kapsúl s kokaínom, žena ich chcela prepašovať v žalúdku

 Webnoviny  21. máj 2018  420  
Indická polícia našla najväčšie množstvo kapsúl s kokaínom, žena ich chcela prepašovať v žalúdku

NAÍ DILLÍ 21. mája (WebNoviny.sk) - Indická polícia zatkla ženu, ktorá sa pokúšala do krajiny v žalúdku prepašovať 106 kapsúl s kokaínom. Dvadsaťpäťročnú zahraničnú občianku zadržali na medzinárodnom letisku v Naí Dillí 14. mája po tom, čo na ňu dostali tip.

Žena následne strávila týždeň v nemocnici, kde jej dávali preháňadlá, aby sa kokaínu zbavila. Drogy mali odhadovanú trhovú hodnotu vyše 624-tisíc eur.

Odporúčame:
Polícia zadržala nepoučiteľnú drogovú dílerku, v okrese Galanta nakúpila pervitín za stovky eur

Žena údajne kapsule prehltla v brazílskom meste Sao Paulo, kde dostala inštrukcie, aby ich dopravila istému nigérijskému občanovi do Naí Dillí. Podľa protidrogového úradu to bolo "najväčšie množstvo kapsúl s kokaínom", aké kedy z osoby vybrali.

Išlo pritom o vysokokvalitný kokaín z Kolumbie, nie lacnejší "krak", ktorý v takýchto prípadoch zvyčajne nájdu. Momentálne pátrajú po nigérijskom občanovi, ktorému mala drogy dodať.

Viac k témam: Brazília, droga, India, kokaín, Sao Paulo
Zdroj: Webnoviny.sk - Indická polícia našla najväčšie množstvo kapsúl s kokaínom, žena ich chcela prepašovať v žalúdku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.