Piatok, 29. marec 2024
Mimoriadne správy

Česi hlásia posilu z NHL na MS v hokeji, Polák naopak nepríde a nad Plekancom visí otáznik

 Webnoviny  26. apríl 2018  253  
Česi hlásia posilu z NHL na MS v hokeji, Polák naopak nepríde a nad Plekancom visí otáznik

ŠTOKHOLM 26. apríla (WebNoviny.sk) - Česká hokejová reprezentácia sa na májových MS v Dánsku predstaví aj s obrancom Radkom Gudasom. Ten povedal svoje áno trénerovi Josefovi Jandačovi po vypadnutí v play-off zámorskej NHL s Philadelphiou.

Odporúčame:
Káder slovenskej hokejovej reprezentácie pred MS v hokeji 2018 sa opäť zmenil

Negatívnu správu dostal Jandač od iného beka Romana Poláka z Toronta, otáznik visí nad účasťou útočníka Maple Leafs Tomáša Plekanca. Česi budú na MS 2018 v Dánsku prvým súperom Slovenska v základnej A-skupine v Kodani. Vzájomný duel je na programe v sobotu 5. mája o 20.15 h.

Viac k témam: česká hokejová reprezentácia, hokej, Majstrovstvá sveta v hokeji MS v hokeji 2018, NHL, Radko Gudas, Roman Polák, Tomáš Plekanec
Zdroj: Webnoviny.sk - Česi hlásia posilu z NHL na MS v hokeji, Polák naopak nepríde a nad Plekancom visí otáznik © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.