Sobota, 20. apríl 2024
Zamračené  6 °C
Mimoriadne správy

Video: Dôchodca sa na R1 rútil v protismere, šuchol Mercedes a zrazili sa aj Citroën s Fabiou

 Webnoviny  26. apríl 2018  227  
Video: Dôchodca sa na R1 rútil v protismere, šuchol Mercedes a zrazili sa aj Citroën s Fabiou

BRATISLAVA/SEREĎ 26. apríla (WebNoviny.sk) - Šok zažili v utorok vodiči na rýchlostnej ceste R1 pri Seredi, proti nim sa rútil strieborný VW Golf.

Dve vozidlá sa následne zrazili a jedno poškodil šofér v protismere. Bol ním 83-ročný muž zo Šale. Policajtov na nebezpečnú situáciu upozornil na tiesňovej linke jeden z vodičov.

Odporúčame:
Foto: Polícia žiada o pomoc pri vyšetrení tragickej zrážky autobusu s kamiónom na R1 pri Badíne

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, v dôsledku tejto situácie vodič na aute Citroëne Berlingo v snahe zabrániť čelnej zrážke strhol riadenie a narazil do Fabie.

Dôchodca cestou ešte šuchol protiidúci Mercedes. Rýchlostnú cestu opustil na najbližšom výjazde. Ku všetkému sa priznal a prípad sa bude riešiť v správnom konaní.



Viac k témam: krimi, nehoda, rýchlostná cesta R1
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Dôchodca sa na R1 rútil v protismere, šuchol Mercedes a zrazili sa aj Citroën s Fabiou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.