Štvrtok, 28. marec 2024
Slnečno  14,6 °C
Mimoriadne správy

Zamestnancov nemocnice potrestali po nahliadnutí do osobných záznamov speváka Eda Sheerana

 Webnoviny  19. máj 2018  340  
Zamestnancov nemocnice potrestali po nahliadnutí do osobných záznamov speváka Eda Sheerana

BRATISLAVA 19. mája (WebNoviny.sk) - Vedenie nemocnice v anglickom Ipswichi potrestalo dvoch zamestnancov, ktorí bez odôvodnenia nahliadli do osobných záznamov anglického speváka a hudobníka Eda Sheerana. Informuje o tom portál BBC s tým, že jeden z nich dostal písomné upozornenie a druhého prepustili.

Dvadsaťsedemročný rodák z Halifaxu sa do opatery zdravotníckeho zariadenia dostal v októbri po nehode na bicykli. Hudobník si vtedy poranil pravé zápästie a ľavé predlaktie a následne musel zrušiť niekoľko ázijských koncertov.

Odporúčame:
Zverejnili rebríček najbohatších hudobníkov do 30 rokov vo Veľkej Británii a Írsku

Nemocnica nezverejnila podrobnosti o incidente, no uviedla, že obaja zamestnanci nahliadli do "informácií o pacientovi bez legitímneho alebo klinického dôvodu". Vedenie zariadenia už dávnejšie informovalo, že preveruje starostlivosť o prominentných pacientov. Zaujímali sa pritom okrem iného o dodržiavanie dôvernosti a tiež súkromia pacientov a ich najbližších.

Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014) a ÷ (2017). So všetkými troma nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou a treťou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má napríklad štyri Grammy, päť BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

Informácie pochádzajú z webstránky www.bbc.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: Ed Sheeran, hudba, nemocnica
Zdroj: Webnoviny.sk - Zamestnancov nemocnice potrestali po nahliadnutí do osobných záznamov speváka Eda Sheerana © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.