Piatok, 29. marec 2024
Slnečno  12 °C
Mimoriadne správy

Prvý Burger King po návrate na Slovensko otvoria v Bratislave

 Webnoviny  21. máj 2018  109  
Prvý Burger King po návrate na Slovensko otvoria v Bratislave

BRATISLAVA 21. mája (WebNoviny.sk) - Prvá z reštaurácií Burger King na Slovensku v ich novej ére bude otvorená na jeseň v Bratislave. Sieť rýchleho občerstvenia sa na Slovensko vracia po siedmich rokoch.

Postupne poľská spoločnosť Amrest, ktorá získala exkluzívne právo na rozvoj Burger Kingu v našom regióne, plánuje na Slovensku v nasledujúcich rokoch otvoriť 15 reštaurácií pod touto značkou.

Odporúčame:
Reťazec kaviarní Starbucks v Európe zamestná 2500 utečencov

Návrat Burger Kingu na Slovensko je pritom naplánovaný na október tohto roku. Prvá reštaurácia bude otvorená v jednom z bratislavských nákupných centier. Konkrétne v ktorom, spoločnosť Amrest zatiaľ nešpecifikovala. Čo sa týka ďalších prevádzok, firma sa chce sústrediť na väčšie, prevažne krajské mestá.

Americký reťazec rýchleho občerstvenia Burger King pôsobí v súčasnosti v 79 krajinách sveta, kde prevádzkuje 13 tis. reštaurácií. Na Slovensku bude nové prevádzky Burger Kingu prevádzkovať spomínaná poľská spoločnosť Amrest, ktorá už v krajine prevádzkuje sieť Starbucks.

Viac k témam: Burger King
Zdroj: Webnoviny.sk - Prvý Burger King po návrate na Slovensko otvoria v Bratislave © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.