Štvrtok, 18. apríl 2024
Mimoriadne správy

Streľbu pred bankou v Zürichu neprežili dvaja ľudia, polícia má situáciu pod kontrolou

 Webnoviny  23. február 2018  434  
Streľbu pred bankou v Zürichu neprežili dvaja ľudia, polícia má situáciu pod kontrolou

BERLÍN 23. februára (WebNoviny.sk) - Dvaja ľudia zomreli pri streľbe v Zürichu pred pobočkou banky UBS.

Streľbu zaznamenali okolo 14:30 na ulici Lagerstrasse neďaleko hlavnej železničnej stanice. Polícia tvrdí, že situáciu má pod kontrolou a verejnosti nehrozí žiadne nebezpečenstvo. V meste ale naďalej zostáva zvýšený počet policajných príslušníkov. Záchranári našli na mieste dve postrelené osoby, jeden človek zahynul ešte pred ich príchodom a druhý krátko po ňom. Očití svedkovia uvádzajú, že padlo najmenej štyri až päť výstrelov.

Odporúčame:
Streľba pred kostolom v ruskej republike Dagestan si vyžiadala štyri obete

Zábery v švajčiarskych médiách zobrazujú telá dvoch osôb ležiacich na chodníku blízko pri sebe a neďaleko ruky jednej z nich je predmet pripomínajúci pištoľ. Nepotvrdené správy uvádzajú, že strieľala jedna z obetí, ktorá neskôr obrátila zbraň proti sebe. Príčina streľby a identita zastrelených zatiaľ nie sú známe.

Viac k témam: streľba, Švajčiarsko
Zdroj: Webnoviny.sk - Streľbu pred bankou v Zürichu neprežili dvaja ľudia, polícia má situáciu pod kontrolou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.