Štvrtok, 25. apríl 2024
Slnečno  9 °C
Mimoriadne správy

Študenti súkromnej školy sa predávkovali neznámou drogou, niektorí sú v kritickom stave

 Webnoviny  22. február 2018  347  
Študenti súkromnej školy sa predávkovali neznámou drogou, niektorí sú v kritickom stave

GOLD COAST 22. februára (WebNoviny.sk) - Na súkromnej strednej škole v Austrálii sa v stredu predávkovalo sedem študentov vo veku 14 až 15 rokov. Päť z nich je naďalej v nemocnici a dvoch do 24 hodín prepustili.

Podľa polície sú niektorí z hospitalizovaných tínedžerov v kritickom stave. Univerzitná nemocnica v meste Gold Coast odmietla zverejniť ich počet, no zároveň informovala, že sa ich stav postupne zlepšuje.

Chlapcov odviezli do nemocnice, keď si zamestnanci St. Stephen's College v stredu popoludní všimli, že sú pod vplyvom drog a ich stav sa zhoršuje.

Odporúčame:
Dekriminalizácia drog nebude, národniari nesúhlasili s návrhom na koaličnej rade

Policajný detektív Greg Aubort informoval, že študenti požili drogu v práškovej forme, ktorá "nie je klasickou ilegálnou látkou". Bližšie ju však nešpecifikoval. Polícia v súčasnosti vyšetruje, ako sa chlapci k látke dostali, koľko si jej vzali i to, či ju môžu mať ešte ďalší študenti.

Viac k témam: Austrália, drogy, krimi, polícia, študenti
Zdroj: Webnoviny.sk - Študenti súkromnej školy sa predávkovali neznámou drogou, niektorí sú v kritickom stave © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.