Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Pri Prahe sa autobus zrazil s autom a narazil do stromu, traja ľudia zahynuli a ďalší sa zranili

 Webnoviny  12. január 2018  71  
Pri Prahe sa autobus zrazil s autom a narazil do stromu, traja ľudia zahynuli a ďalší sa zranili

PRAHA 12. januára (WebNoviny.sk) - Nehoda autobusu a osobného automobilu neďaleko Prahy si v piatok vyžiadala životy troch ľudí.

Tridsať ďalších osôb utrpelo zranenia, pätnásti z nich vážne, informuje portál Novinky.cz citujúc záchranné služby. Medzi zranenými sú aj deti.

Nehoda sa stala okolo 16:00 na pomedzí Prahy a Stredočeského kraja, keď sa autobus zrazil s autom a vzápätí narazil do stromu.

"Jeden mŕtvy je z auta, dvaja z autobusu. Príčiny nehody zatiaľ nepoznáme," uviedla pre Novinky.cz hovorkyňa polície Monika Schindlová. Na mieste nehody zasahujú pražskí záchranári a hasiči, ako aj ich kolegovia zo Stredočeského kraja. Podľa hovorkyne pražskej záchrannej služby Jany Poštovej na miesto vyslali 11 sanitiek, troch lekárov a aj špeciálny automobil, do ktorého sa zmestí väčší počet pacientov. Stredočeskí záchranári vyslali šesť sanitiek.



Viac k témam: Česká republika, Praha, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk - Pri Prahe sa autobus zrazil s autom a narazil do stromu, traja ľudia zahynuli a ďalší sa zranili © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.