Štvrtok, 25. apríl 2024
Slnečno  7,5 °C
Mimoriadne správy

Pilot vraj dal kopilotke počas hádky facku, letecká spoločnosť zamestnancov prepustila

 Webnoviny  11. január 2018  81  
Pilot vraj dal kopilotke počas hádky facku, letecká spoločnosť zamestnancov prepustila

NAÍ DILLÍ 11. januára (WebNoviny.sk) - Indická letecká spoločnosť prepustila pilotov, ktorí sa počas letu na Nový rok pohádali a ich škriepka sa skončila fackou.

Jet Airways to oznámila v utorok prostredníctvom stanoviska, ktoré vydala po prešetrení prípadu. Spoločnosť uviedla, že s oboma zamestnancami s okamžitou platnosťou ukončila pracovný pomer, ďalšie detaily ale neposkytla.

Odporúčame:
Lietadlo z Krakova núdzovo pristálo vo Varšave

Podľa indických médií sa pilot a kopilotka počas letu z Bombaja do Londýna pohádali. Muž dal údajne kolegyni facku a ona s plačom vyšla z kokpitu, pričom sa doň istý čas odmietala vrátiť.

V lietadle, ktoré bez ďalších problémov pristálo v cieľovej destinácii, sa nachádzalo 324 pasažierov a 14 členov posádky.

Viac k témam: facka, India, lietadlo, pilot
Zdroj: Webnoviny.sk - Pilot vraj dal kopilotke počas hádky facku, letecká spoločnosť zamestnancov prepustila © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.