Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Polícia má ďalšie dôkazy z kamióna, ktorý zabíjal v Berlíne

 Webnoviny  22. december 2016  246  
Polícia má ďalšie dôkazy z kamióna, ktorý zabíjal v Berlíne

Nemecký minister vnútra Thomas de Maiziere uviedol, že jestvujú aj ďalšie nové indície, ktoré s vysokou pravdepodobnosťou naznačujú, že Tunisan Anis Amri je v prípade útoku na vianočných trhoch nielen hlavným podozrivým ale páchateľom.

BERLÍN 22. decembra (WebNoviny.sk) - Nemeckí policajti pokračujú v pátraní po podozrivom 24-ročnom Tunisanovi Anisovi Amrim, ktorého doklady sa našli na podlahe v kabíne kamiónu po tom, ako v pondelok vrazil do vianočného trhoviska v Berlíne.

ÚTOK V BERLÍNE


Denník Süddeutsche Zeitung (SZ) uviedol, že v kamióne, ktorý vrazil do ľudí, sa našli odtlačky prstov hlavného podozrivého Tunisana Amriho. Odtlačky prstov tohto muža vyšetrovatelia identifikovali na dverách kamióna s poľským EVČ, a to na strane vodiča. Stopy sa tiež zistili na volante vodiča, napísali SZ. Skutočného vodiča kamiónu našli krátko po útoku zavraždeného v kabíne. Nemecký minister vnútra Thomas de Maiziere uviedol, že jestvujú aj ďalšie nové indície, ktoré s vysokou pravdepodobnosťou naznačujú, že Tunisan je v prípade nielen hlavným podozrivým ale páchateľom.

Obrazom: Útok v Berlíne, kamión sa vrútil na vianočné trhy




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.