Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Prekvapujúce a neočakávané, reagoval Gašpar na rozhodnutie Druckera podať demisiu

 Webnoviny  16. apríl 2018  292  
Prekvapujúce a neočakávané, reagoval Gašpar na rozhodnutie Druckera podať demisiu

BRATISLAVA 16. apríla (WebNoviny.sk) - Rozhodnutie ministra vnútra Tomáša Druckera neodvolať prezidenta Policajného zboru Tibora Gašpara z funkcie, ale podať demisiu, policajný prezident vo svojom stanovisku označil za "prekvapujúce a neočakávané".

Ako ďalej informoval agentúru SITA, k situácii sa bližšie vyjadrí "v čo najkratšom čase po dôkladnom zvážení všetkých okolností". Gašparovo stanovisko agentúre SITA poskytlo oddelenie komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

Odporúčame:
Online: Minister Drucker oznámil, že neodvolá Gašpara a podá demisiu

Minister vnútra Tomáš Drucker v pondelok oznámil, že sa rozhodol podať demisiu do rúk prezidenta Andreja Kisku. Ako povedal, nechce ešte viac polarizovať spoločnosť v otázke odvolania či neodvolania policajného prezidenta Tibora Gašpara. V pozícii ministra vnútra sa podľa jeho slov tiež necítil autenticky.

Viac k témam: Ján Kuciak, ministerstvo vnútra SR, Polícia SR, Tibor Gašpar, Tomáš Drucker
Zdroj: Webnoviny.sk - Prekvapujúce a neočakávané, reagoval Gašpar na rozhodnutie Druckera podať demisiu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.