Štvrtok, 28. marec 2024
Zamračené  11,4 °C
Mimoriadne správy

Polícia zadržala muža, ktorý na zhromaždenie pred Národnou radou prišiel so zbraňou

 Webnoviny  23. marec 2018  339  
Polícia zadržala muža, ktorý na zhromaždenie pred Národnou radou prišiel so zbraňou

BRATISLAVA 23. marca (WebNoviny.sk) - Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave aj dnes pomáhalo zabezpečovať pokojný a nerušený priebeh oznámeného verejného zhromaždenia.

Ako ďalej informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff, policajné hliadky monitorovali aj neoznámené verejné zhromaždenie pred Národnou radou SR a zakročili voči 46-ročnému mužovi. Na zhromaždení sa zúčastnil so strelnou zbraňou, čím porušil zákon.

Odporúčame:
Foto: Tisícky ľudí prišli na zhromaždenia Za slušné Slovensko, žiadajú voľby aj odstúpenie Gašpara

Muža, ktorý mal zbraň v legálnej držbe, hliadka eskortovala na príslušný útvar PZ. Vyšetrovaním bližších okolností tohto prípadu sa zaoberá útvar Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I. Verejný poriadok hromadne narušený nebol, dodal Szeiff.

Viac k témam: ozbrojený muž, pochod "Za slušné Slovensko", Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk - Polícia zadržala muža, ktorý na zhromaždenie pred Národnou radou prišiel so zbraňou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.