Štvrtok, 25. apríl 2024
Prevažne slnečno  8 °C
Mimoriadne správy

Tichý pochod v Bratislave za zavraždeného novinára Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú

 Webnoviny  23. marec 2018  299  
Tichý pochod v Bratislave za zavraždeného novinára Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú

BRATISLAVA 22. marca (WebNoviny.sk) - V Bratislave sa v piatok od 16:30 koná tichý pochod, na ktorý ľudí pozvali vysokoškoláci z iniciatívy #niejenamtojedno.

Zapálením sviečky si účastníci na tichej a pokojnej demonštrácii uctia pamiatku zavraždených Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Začína sa na Šafárikovom námestí a odtiaľ sa účastníci presunú na Námestie SNP.

Odporúčame:
Zhromaždenie Za slušné Slovensko nebude, organizátori zakladajú občiansku platformu

„Pochodom zo Šafárikovho námestia na Námestie SNP a zapálením sviečky Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej chceme tichým, pokojným a najmä nenásilným spôsobom vyjadriť, že my nezabúdame a nie je nám to jedno. Naďalej čakáme nielen na vyšetrenie vraždy dvoch mladých ľudí, ale aj na dôsledné a spoľahlivé kroky politikov k prinavráteniu dôvery v slušnú, bezpečnú a spravodlivú spoločnosť,“ píše sa vo vyhlásení, ktoré agentúre SITA poskytli študenti z iniciatívy #niejenamtojedno.

Viac k témam: #niejenamtojedno, Ján Kuciak, politická kríza
Zdroj: Webnoviny.sk - Tichý pochod v Bratislave za zavraždeného novinára Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.