Štvrtok, 28. marec 2024
Slnečno  14,9 °C
Mimoriadne správy

Cséfalvayová by sa mala stať predsedníčkou zahraničného výboru, nahradí tak Šebeja

 Webnoviny  22. marec 2018  292  
Cséfalvayová by sa mala stať predsedníčkou zahraničného výboru, nahradí tak Šebeja

BRATISLAVA 22. marca (WebNoviny.sk) – Novou predsedníčkou Zahraničného výboru NR SR by sa podľa informácií agentúry SITA mala stať poslankyňa Katarína Cséfalvayová (Most-Híd). Do funkcie by ju mal parlament zvoliť v piatok.

Cséfalvayová doteraz pôsobila ako podpredsedníčka výboru pre európske záležitosti. Do parlamentu bola zvolená za stranu Sieť. V súčasnosti pôsobí ako členka poslaneckého klubu Most-Híd.

Odporúčame:
Aktualizované: Šebej z Mosta-Híd sa vzdal mandátu poslanca, verejnosť ho vnímala ako súčasť „Žitňanskej krídla“

Cséfalvayová vo funkcii nahradí Františka Šebeja, ktorý sa 15. marca vzdal poslaneckého mandátu. V NR SR Šebeja nahradí odborník strany na rozvoj vidieka László Balódi. Ten je v súčasnosti starostom obce Vydrany v okrese Dunajská Streda. Poslanecký sľub by mal zložiť tiež v piatok.

Viac k témam: František Šebej, Katarína Cséfalvayová, Zahraničný výbor NR SR
Zdroj: Webnoviny.sk - Cséfalvayová by sa mala stať predsedníčkou zahraničného výboru, nahradí tak Šebeja © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.