Štvrtok, 18. apríl 2024
Mimoriadne správy

Školáci v Prešovskom a Košickom kraji sa tešia na týždeň voľna, začínajú im jarné prázdniny

 Webnoviny  24. február 2018  247  
Školáci v Prešovskom a Košickom kraji sa tešia na týždeň voľna, začínajú im jarné prázdniny

BRATISLAVA 24. februára (WebNoviny.sk) - Školákom v Prešovskom a Košickom kraji sa v pondelok 26. februára začínajú jarné prázdniny. Žiaci základných aj stredných škôl si od školy oddýchnu celý týždeň.

Do škôl sa opäť vrátia v pondelok 5. marca. Informovalo o tom ministerstvo školstva v Pedagogicko-organizačných pokynoch na školský rok 2017/2018.

Naopak, prázdniny sa končia žiakom v Banskobystrickom, Žilinskom a Trenčianskom kraji, ktorí v pondelok 26. februára po týždni voľna opäť zasadnú do školských lavíc. Ako poslední si užijú týždňové voľno žiaci z Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja. Jarné prázdniny budú mať od 5. do 9. marca.

Viac k témam: jarné prázdniny, školstvo
Zdroj: Webnoviny.sk - Školáci v Prešovskom a Košickom kraji sa tešia na týždeň voľna, začínajú im jarné prázdniny © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.