Piatok, 19. apríl 2024
Mimoriadne správy

Elektronické služby Sociálnej poisťovne sú už dostupné, problémy spôsobil výpadok elektriny

 Webnoviny  12. apríl 2018  328  
Elektronické služby Sociálnej poisťovne sú už dostupné, problémy spôsobil výpadok elektriny

BRATISLAVA 12. apríla (WebNoviny.dk) - Sociálna poisťovňa je po odstránení technických problémov, zapríčinených stredajším výpadkom elektrickej energie, pre verejnosť od 11:45 dostupná prostredníctvom všetkých komunikačných kanálov.

Mailová komunikácia, telefonické linky, ako aj elektronické služby sú už plne funkčné. Informoval o tom hovorca Sociálnej poisťovne Peter Višváder.

Odporúčame:
Všeobecná zdravotná poisťovňa varuje pred podvodmi, neznámy páchateľ vymáha pohľadávky

"Prípadné problémy, ktoré poistencom či zamestnávateľom počas výpadku systémov vznikli v súvislosti s využívaním elektronických služieb (napríklad prihlásenie zamestnanca, odhlásenie, resp. splnenie si oznamovacej povinnosti a pod.) Sociálna poisťovňa zohľadní," povedal.

Po stredajšom výpadku elektrickej energie, s ktorým súvislo aj prerušenie telefonického a e-mailového spojenia, totiž poisťovňa evidovala problémy pri prihlasovaní sa verejnosti do e-Služieb.

Viac k témam: elektrina, elektronické služby, Sociálna poisťovňa, technické problémy
Zdroj: Webnoviny.sk - Elektronické služby Sociálnej poisťovne sú už dostupné, problémy spôsobil výpadok elektriny © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.